Villa Honey Put Čarijića 41
Ova lijepa, prostrana villa Honey smjestila se u Segetu, nedaleko od povijesnog grada Trogira. Pažljivo osmišljeni detalji ove kuće čine ju savršenim mjestom za odmor i relaksaciju. Nalazi se u mirnom susjedstvu, na lokaciji koja Vam omogućuje potpunu intimu i mir tijekom cijelog boravka.
Villa se sastoji od dvije potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka u te četiri moderne spavaće sobe, dvije kupaonice i dva wc-a. Internet je besplatan i dostupan u cijelom objektu. U sklopu objekta nalazi se i jaccuzzi koji će upotpuniti doživljaj ove predivne smještajne jedinice. Osvježenje u vrućim ljetnim danima pružat će Vam atraktivan bazen te prostrana terasa gdje ćete provesti ugodne trenutke u druženju. Objekt je opremljen svim potrebnim sadržajem za potpuni užitak na Vašem odmoru te Vam garantira opuštajući odmor na mirnom mjestu.
Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE i ENZZO Rental platforme.
Prepustite se čarima ovog jedinstvenog objekta i uživajte u svim blagodatima koje Vam pruža Villa Honey.
Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit