Ekskluzivni projekt! 1800m2 + 4000m2 Zaostrog, Makarska rivijera

Projekt Zaostrog Beach Villas nalazi u Zaostrogu (Makarska rivijera). Projekt Zaostrog Beach Villas je kompleks od 4 luksuzne vile, prvi red uz more, na zapadu Zaostroga, u mirnom, zelenom okruženju odmah uz plažu i more. Pristupni put završava kod zadnje, najzapadnije vile i prelazi u sjenovitu šetnicu koja vodi kroz borovu šumicu prema ljepim intimnim plažicama i obližnjem Drveniku.
Vile su moderno projektirane i pružaju vlasnicima pun luksuz 4/5 zvijezdica, sa prekrasnim pogledima na/u more, i pružaju pravi mediteranski ugođaj života uz samo more i prekrasne plaže. Svaka vila ima bazen sa pogledom na more bez ruba, koji daje osjećaj da se sjedi u moru, ljetnu kuhinju napravljenu kao pećinu sa pogledom na more, modernu kuhinju, sjenovite kutke za ugodno druženje i uživanje sa familijom i prijateljima, garaže, balkone sa predivnim pogledom na more…..Projekt Zaostrog Beach Villas smješten je na 4.000 m2 zemljišta uz more, na 5 čestica zemlje, svaka vila na zasebnoj čestici, a na 5 negrađevinskoj čestici, nalazi se pećina koja se može urediti kao vinski podrum i prostor ispod šetnice uz more koji se može urediti za ležaljke, svlačionice, dječje igralište, tuševe, itd.Dvije manje vile su po cca 300 m2 brp i sastoje se od 4 spavaće sobe sa kupaonicama i balkonom, dnevnog boravka, kuhinju s velikim stolom, velikim staklenim natkrivenim stjenama s osječajem da se sjedi odmah uz more i spojem na okolne terase, wellnes /trim prostorom, garaže za dva auta, vanjskim bazenom, ljetnom kuhinjom, strojarnice, vanjskog prostora za boravak i malog vrta sa sjevene strane sa mandarinama i narančama.
Dvije veće vile po cca 600 m2 brp imaju iste sadržaje kao i manje vile, ali su puno luksuznije i sastoje se od 4 spavaće sobe sa kupaonicama i balkonom od kojih je jedna vlasnički suite sa velikom kupaonom, prolaznom garderobom, radnom sobom za vlasnika, velike intimne terase sa prekrasnim pogledom. Vile imaju dnevni boravak, kuhinju s velikim stolom, velikim staklenim natkrivenim stjenama s osječajem da se sjedi odmah uz more i spojem na okolne terase, wellnes /trim prostorom na vrhu vile koji ima, veliku terasu sa jacuzziem i barom na otvorenom, za druženja s nezaboravnim pogledom na zalaske sunca. Vile također imaju lift koji povezuje sve etaže, garaže za dva auta, vanjski bazen, ljetnu kuhinju, vinski podrum, odvojeni apartman za poslugu, strojarnice, vanjskog prostora za boravak uz bazen, velikim vanjskim stolom za jelo, kutkom za druženja, itd.

Za vile su ishodovane građevinske dozvole, vlasništvo zemljišta je uredno, usklađen katastar i zemljišnik.
Infrastrukutra u naselju je dobro izvedena i ispred zemljišta postoji voda, kanalizacija, struja, telekom infrastruktura, a spoj na infrastrukturu je predviđen i odobren u građevinskim dozvolama.

Na česticama dvije veće vile, prema važečim urbanističkim uvjetima, umjesto vila moguća je izgradnja apart hotela sa 24 velika apartmana s 4 zvjezdice, bruto površine cca 3.790 m2, recepcijom, kuhinjom i restoranom, wellnesom, podzemnom garažom za 34 vozila…..odmah uz more što je prema postoječim uvjetima gradnje za hotele velika rjetkost. Od lokalnih organa koji izdaju građevinske dozvole dobili smo punu podršku i uvjerenje da će dozvola za aparthotel biti izdana u vrlo kratko vrijeme ukoliko se zatraži.