Boutique ROOMs 76 Put Gaja 15

Moderni, novi objekt Boutique ROOMs 76 smješten je u samom centru grada Imotskog. Idealan je za savršen odmor sa obitelji i prijateljima. Ovaj objekt se sastoji od 8 vrhunsko opremljenih soba. Sve sobe imaju balkon s pogledom na grad. Opremljene su radnim stolom, besplatnim internetom i TV-om sa satelitskim programima. Sobe sadrže vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Jedinice hotela Boutique ROOMs 76 uključuju klima-uređaj i ormar. Svako jutro u objektu se poslužuje talijanski doručak. Ispred objekta se nalazi besplatan parking za goste. Ugodnom šetnjom potrebno Vam je par minuta do centra grada.

Grad Imotski nudi brojne mogućnosti za Vaš potpuni odmor kao što su prirodne ljepote, kulturno-povijesna baština, blizina mora te niz ostalih. S obzirom na blizinu Modrog i Crvenog jezera, rijeke Vrljike te blizine mora, Boutique ROOMs 76 idealan je za spoj ugodnog s korisnim.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Rezervirajte svoj odmor u objektu Boutique ROOMs 76 i prepustite se nezaboravnom odmoru!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit