Holiday home Maria’s place Ulica Tina Ujevića 11

Ova lijepa kuća za odmor – Maria’s place, smjestila se u mjestu Krivodol, nedaleko od grada Imotskog i svega 15-ak minuta od Makarske rivijere. Pažljivo osmišljeni detalji ove kuće čine ju savršenim mjestom za odmor i relaksaciju. Nalazi se u mirnom susjedstvu, na  lokaciji koja Vam omogućuje potpunu intimu i mir tijekom cijelog boravka. Sa balkona pruža se prekrasan pogled na cijelu imotsku krajinu, Crveno i Modro jezero. Ako želite boraviti u netaknutoj prirodi, dovoljno daleko od buke i gužve, a ipak dovoljno blizu svih drugih sadržaja ovo je pravo mjesto za Vas.

Kuća se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa  TV-om ravnog ekrana, potpuno opremljene kuhinje te kupaonice. U okviru kuće nalazi se i prostorija za druženje, vanjski prostor za relaksaciju, na raspolaganju će biti i jacuzzi te mnoštvo drugih detalja.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Rezervirajte svoj odmor u objektu Maria’s place  i prepustite se nezaboravnom odmoru!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit