Holiday Home Medo Središte 182, Drinovci, Bosna i Hercegovina

Kuća za odmor Medo rezultat je više od 40 godina napornog rada, tradicije i ljubavi od obitelji Šimić, smještena u mjestu Drinovci samo 7 kilometara od granice sa Hrvatskom. Sam dom je prilagođen u dva odvojena područja. U jednom se nalazi kuhinja sa svim potrebnim aparatima i stolom za blagovanje, prostrani dnevni boravak s udobnim ležajima i kabelskom TV, a u sklopu istoga je i prostor gdje gost može kušati kvalitetno domaće vino, ali i veliki izbor drugih vina. Ali to nije sve – pored dnevnog boravka nalazi se salon, gdje se gosti mogu zabavljati igrajući poker na velikom poker stolu ili igrati razne igre na ploči.
Stolni tenis i 2 bilijara također su aktivnosti koje se nude. Na gornjem katu nalazi se udobna kino dvorana gdje se gosti mogu udobno opustiti i gledati filmove na velikom zaslonu. U drugom dijelu nalaze se dvije spavaće sobe s dva odvojena kreveta za jednu osobu i dvije spavaće sobu s queen size krevetom i krevetom za 1 osobu, kao i velika soba s cetiri kreveta. U ovom dijel se nalaze dvije kupaonice i teretana. WiFi je dostupan po cijeloj kući i imovini.
Na terasi se nalazi veliki roštilj a ispred kuće moderni bazen s ležaljkama za sunčanje kako bi gosti mogli pobjeći od vrućine. Bazen je okružen travom i voćnjakom s maslinama.
Na raspolaganju su i četiri bicikla što je odličan način za istraživanje područja i krajolika. Konjički klub također je u blizini, a to je i jedna od stvari koju biste obavezno trebali probati. U blizini je i jezero tako da se gosti mogu opustiti uz ribolov.

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit