Holiday House Tone Trd dr. Franje Tuđmana 1

Ova lijepa kuća za odmor smjestila se u općini Podbablje, mirnom i tihom naselju Drum. Odlična prilika kako se odmaknuti od gradskih gužvi, užurbanosti, ubrzanog načina života. Mirna i tiha ulica su velika prednost ove kuće i njenog okruženja.

Kuća je smještena na velikom dvorištu, okružena šumom, prekrasnom prirodom, iz koje se pruža pogled na okolna brda, planine, sela…Iza kuća je smješteno travnato dvorište, u kojem se nalazi bazen, prostor za sjedenje i uživanje. Autohtono domaće ljekovito bilje, maslenici i ostale voćke će Vas zasigurno oduševiti i pružiti Vam mogućnost kušanja tih proizvoda. Ako poželite spremati ukusna jela u blizini bazena se nalazi kamin, i roštilj na kojem možete spremati, kušati i probati sve okuse i mirise domaće hrane. Vlasnik je pazio na uređenje interijera i eksterijera kuće, te za drage goste osigurao sve ono što je potrebno za nesmetan boravak i uživanje na odmoru.

Gosti na raspolaganju imaju mogućnost šetnje prirodom, vožnje bicikle, Quad motora i sl.

Osim toga na raspolaganju imaju mogućnost organiziranja raznih turističkih atrakcija, izleta, ekskurzija po Nacionalnim parkovima, prirodnim ljepotama.

Provedite kvalitetno vrijeme u ovoj lijepoj kući za odmor „Tone“.

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit