Vacation House Markos Dream Stapići 8

Kuća za odmor Markov san nalazi se u  Zagvozdu, mirnom mjestu idealnom za potpuni odmor. S obzirom na blizinu Makarske rivijere, grada Imotskog te brojnih prirodnih i kulturnih znamenitosti, ne nedostaje sadržaja za provest aktivni odmor te upoznati sve ljepote ovih prostora. Odredište je također odlična baza za jednodnevne izlete u gradove Dubrovnik, Split, Makarska, Hvar i još mnogo toga.

Kuća se nalazi na osami, tako da možete dobiti potpuno opuštajuće iskustvo bez stresa. Okružena je velikim dvorištem i starim kamenim zidom koji vam pruža potpunu privatnost i intimu.

Kuća za odmor Markov san dizajnirana je i uređena na način da pruži toplo i ugodno domaće iskustvo. Sastoji se od kuhinje, spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupaonice te dnevnog boravka sa trosjedom na razvlačenje. Kuća raspolaže sa lijepom terasom idealnom za opuštanje tijekom večeri.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Dođite i potpuno se prepustite odmoru iz snova u kući za odmor Markov san!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit