Villa Bante Mala mora 9, Kaštel Lukšić

Luksuzna kamena Villa Bante nalazi se u Kaštel Lukšiću, na idealnoj poziciji između Splita i Trogira.

Ova jedinstvena Villa zaštićeno je kulturno dobro, te je stara preko 200 godina, što je čini jedinstvenom na ovom području. Još jedna zanimljivost ove kuće je što se prilikom uređenja dvorišta koristio kamen iz daleko poznate Dioklecijanove palače. Spoj je moderne i tradicionalne dalmatinske arhitekture.

Kako bi upoznali priču o poznatoj ljubavnoj drami, sličnu onoj o Romeu i Juliji, svakako posjetite dvorac Vitturi koji je udaljen tek 100 metara od ove luksuzne Ville.

Villa Bante udaljena je od mora svega 10 metara, stoga je miris mora upravo ono što će Vas pratiti na mirnoj terasi, gdje možete uživati uz roštilj sa svojim društvom.

Objekt se prostire na dvije etaže, a sastoji se od dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama. Svaka soba je opremljena klimatizacijom, internetom i satelitskom televizijom. Nadalje kuhinja je opremljena sa svom potrebnom opremom za svakodnevni, bezbrižni boravak. Do kuhinje se nalazi blagovaonica i dnevni boravak u kojem možete uživati i odmarati se. U sklopu kuće nalazi se „Spa Room“ u kojoj je smještena hidromasažna kada (jacuzzi) koja će Vam pružiti čari uživanja.

Interijer kuće će Vas ostaviti bez daha sa svojim luksuznim uređenjem, u kojem je vlasnik pazio na svaki detalj prilikom preuređenja. Osjetite čarobna jutra te buđenje uz zvuk valova ili pak uživajte na terasi uz romantični zalazak sunca.

Gosti ove ville imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO rental platforme.

Uživajte u čarobnoj Villi Bante bilo sa obitelji ili sa prijateljima te nezaboravno provedite svoj odmor.

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit