Villa Bilić Ulica Ante Starčevića 68, Donji Proložac

Ova prekrasna samostojeća vila  idealan je odabir za provesti odmor sa svojom obitelj ili prijateljima. Kuća za odmor je novoizgrađena po najnovijim standardima gradnje i arhitekture. Villa se sastoji od dva objekta, glavnog objekta sa svim prostorijama za boravak (3 spavaće sobe, 2 kupatila, dnevni boravak i kuhinja)  te pomoćnog objekta u kojem se nalazi sala za zabavu, kamin, bilijarski stol, i dodatni wc. Sve jedinice u objektu su opremljene klima uređajima, wifi mrežom. Vlasnici su uložili dosta truda u uređenje interijera i eksterijera kuće, pazilo se na svaki detalj. Sama kuća se smjestila u mirnom i tihom mjestu Donji Proložac, nedaleko od Grada Imotskog. Odmaknuta je od buke, i u potpunosti Vam pruža siguran, miran boravak.

Ispred kuće se nalazi prekrasni bazen smješten u zelenom okruženju, koji će Vas zasigurno oduševiti.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Savršen mir i privatnost koje pruža ovaj jedinstveni dom vrlo su dobrodošli svim ljubiteljima istinskog odmora bilo ljeti ili tijekom ostatka godine.

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit