Villa Bolero Put Marcelina 36

Villa Bolero nalazi se u Kaštel Starom, na pola puta između Splita i Trogira. Udaljenost ove Ville od najljepših i najprivlačnijih plaža Kaštelanske rivijere je svega par kilometara. Prirodno okruženje sa svojim autohtonim dalmatinskim biljem, maslinama i lavandama daje posebnu čar ovoj kući. Ovaj objekt nudi Vam prekrasan i nezaboravan odmor, kao i blizinu gradskih središta koji su pod zaštitom UNESCO-a te Vam omogućuje da kvalitetno provedete svoj odmor i da se susretnete s poznatim kulturnim spomenicima.
Villa Bolero prostire se na dvije etaže, a sastoji se od 4 spavaće sobe, 2 potpuno opremljene i prostrane kuhinje, 2 dnevna boravka s ravnim TV ekranima te 2 kupaonice. Idealna je za boravak do 10 ljudi. Prostrana okućnica sadrži bazen i Jacuzzi te pruža prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev i grad Trogir. Uživajte na prekrasnim terasama sa pogledom na more i grad. Na raspolaganju su također i sadržaji za djecu, koja će uživati u igri i prirodi, kao i Vaši kućni ljubimci.
Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura preko turističke agencije PRO PARADISE i QUAD & E-Bike Adventure „ENZZO“.
Pružite sebi i svojim najbližim te provedite svoj nezaboravni odmor u ovoj prekrasnoj Villi Bolero!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit