Villa Diana Franjevačka 5, Donji Proložac

Villa Diana se nalazi u Prološcu, u blizini grada Imotskog. Objekt se nalazi u mirnoj ulici te nudi potpunu intimu sa natkrivenom terasom i dvorištem sa vrtom iz kojeg se pruža pogled na polja i planinu Biokovu.
Ako želite boraviti u netaknutoj prirodi, dovoljno daleko od buke i gužve, a ipak dovoljno blizu svih drugih sadržaja ovo je pravo mjesto za Vas. Blizina Makarske rivijere, Splita i Dubrovnika velika je prednost ovog smještaja.
Vila uključuje 3 spavaće sobe, dnevni boravak sa TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima, potpuno opremljenu kuhinju te 2 kupaonice. Klima uređaji su u svim sobama za spavanje i dnevnom boravku tako da pruža ugodan boravak u tijeku vrelih ljetnih mjeseci. U sklopu vile Diana dostupni su vanjski bazen, sadržaji za vodene sportove i vrt. Možete se prepusti uživanju i odmaranju plivajući u bazenu, pripremajući roštilj, vozeći bicikla, pecanju, planinarenju. Od dodatnih sadržaja u ponudi imate dobro opremljenu teretanu u kojoj se možete rekreirati te na prekrasnom, travnatom dvorištu ispred kuće, sadržaj za dječju igru i zabavu. Zanimljivost ove kuće je što u sklopu Ville imate vinski podrum u kojem možete uživati u kušanju raznih vrsta domaćih kvalitetnih vina.
Dugogodišnje iskustvo vlasnika i domaćina ove kuće je rezultiralo odličnim recenzijama i zadovoljstvom gostiju kojih je iz godine u godinu sve više.
Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE i ENZZO Rental platforme.
Radujemo se vašem dolasku i sigurni smo da ćete uživat u ovoj prekrasnoj Villi Diana!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit