Villa Jelena Domovinskog rata 31

Prekrasna Villa Jelena smještena u zelenom, prirodnom, šumskom okruženju ostavit će Vas bez daha prilikom boravka u njoj i zasigurno će te se poželjeti vratiti.

Villa je smještena u mirnoj i tihoj ulici u Općini Cista provo, nedaleko od Grada Imotskog, prekrasnih plaža cijele Makarske rivijere, grada Splita i sl.

Pruža potpuni mir, intimu i sigurnost za sve goste koji borave u njoj.

Objekt se sastoji od dva kata, u kojima se nalaze kuhinja, dva dnevna boravka, 6 spavaćih soba i 3 kupaonice. Na prvom katu se osim svega navedenog nalazi i prostor za zabavu s velikim  bilijarskim stolom na kojem možete okušati svoje znanje u toj zanimljivoj igri.

Villa je moderno uređena i pruža Vam sve ono potrebno za udoban i siguran boravak bilo s obitelji ili prijateljima.

Ispred kuće se nalazi velika zelena oaza, sa bazenom, prostorom za igru, vrtom u kojem možete kušati autohtono domaće ekološki uzgojeno voće i povrće

Prednost ove Ville je što njeno prirodno, šumsko okruženje pruža mogućnost svakodnevne rekreacije raznih aktivnosti, od pješačenja, planinarenja, vožnje bicikla šumskim stazama, vožnje quad motora.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja  raznih turističkih atrakcija poput; avanturističke vožnje quad motorima, kayak safari na rijeci Vrljici, E-bike ture po Imotskoj krajini, organizacije raznih izleta, obilazak Vinarija i poljoprivrednih gospodarstava, rent a car usluge, i ostalog preko agencije PRO PARADISE i ENZZO Rental Platforme.

Prepustite se čarima ovog jedinstvenog objekta i uživajte u svim blagodatima koje Vam pruža Villa Jelena.

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit