Villa Liza Hvar
Prekrasna villa Liza izgrađena je od tradicionalnog bijelog hrvatskog kamena sa zelenim detaljima i svijetlim drvenim vratima. Unutrašnjost vile također je uređena na tradicionalan način s udobnim namještajem i modernim sadržajima za vaš boravak. Interijer je uređen na domaći način, pa se ova vila osjeća kao kod kuće daleko od kuće. Dnevni boravak i kuhinja pružaju dovoljno prostora za opuštanje i provođenje vremena sa svojim najdražima, kao i uživanje u obiteljskim večerama u velikoj blagovaonici.

Unutar vile nalaze se 4 dvokrevetne spavaće sobe za do 8 osoba, od kojih tri imaju svoje vlastite suvremene kupaonice. Spavaće sobe imaju velike, udobne krevete i dovoljno prostora za pohranu. Jedna od dvokrevetnih soba ima zasjenjeni balkon gdje možete uživati ​​u slikovitom pogledu i mirnom okruženju.

Villa Liza nalazi se u mirnom dijelu otoka Hvara. Mirno susjedstvo pruža vam mir i privatnost koju želite za svoj odmor u Hrvatskoj. Dok ćete tijekom boravka imati privatnost, vila je idealno smještena u blizini centra grada, a prekrasna plaža udaljena je samo 70 metara.

Vanjska terasa vile pruža obilje prostora za upijanje mediteranskog sunca s ležaljkama i skromnim bazenom koji noću osvjetljava. Područje bazena okruženo je drvećem za vrhunsku privatnost. Vani se također nalazi zasjenjena blagovaonica tako da možete objedovati na otvorenom.


Prepustite se čarima ovog objekta i uživajte u svom odmoru.
Booking resource does not exist. [ID=200]

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit