Villa Mare Hvar

Villa Mare nalazi se u mirnom zapadnom dijelu grada Hvara, gdje možete imati privatnost, a da niste previše udaljeni od vreve gradskog života. Hvari je jedno od najpopularnijih odredišta u Hrvatskoj, zbog poznatog sunčanog vremena. , povijesne turističke destinacije i prekrasne plaže. Otok Hvar pruža Vam savršenu bazu za istraživanje drugih hrvatskih destinacija, s trajektima koji su redovito dostupni za Brač ili Makarsku. Hrvatska je poznata po prekrasnoj prirodi i povijesnim znamenitostima koje svakako trebate iskoristiti tijekom svog odmora.

Ova tradicionalna kamena villa može udobno primiti do 8 osoba, s 2 dvokrevetne spavaće sobe i 2 dvokrevetne spavaće sobe na drugom katu ville. Spavaće sobe su udobno namještene s dovoljno prostora za pohranu, kao i prostora za radni stol ako Vam zatreba. Jedna dvokrevetna spavaća soba izlazi na terasu s koje se pruža pogled na bazen i okolnu prirodu. U sklopu ville nalaze se i 3 kupaonice, s kadom i tušem te perilicom rublja.

U donjem dijelu ville nalazi se otvoreni dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. Ima dovoljno mjesta za opuštanje, au dnevnom boravku se nalazi televizija i francuska vrata koja vode na bazen. Blagovaonica se također otvara prema bazenu, gdje možete uživati ​​u iskustvima objedovanja i prekrasnom hrvatskom zalasku sunca. Moderna kuhinja pruža sve što trebate tijekom boravka u Villi Mare.

Vanjski bazen okružen je održavanim grmljem kako bi vam omogućio  privatnost.  Villa ima obilje prostora za opuštanje i uživanje u mediteranskom suncu dok ste vani, kao i dodatni prostor za objedovanje na otvorenom.

 

 

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit