Villa Nicole Ulica 3. Imotske bojne 34

Ova s pažnjom na detalje uređena kuća za odmor s mnoštvom sadržaja smjestila se u unutrašnjost u Imotskim Poljicima, kao dio Makarske rivijere.  Prekrasne šljunčane plaže udaljeni su svega 15 minuta vožnje. Grad Imotski nalazi se 8 km od Ville Nicol s mnogobrojnim znamenitostima, prirodnim ljepotama i manifestacijama koje se odvijaju ljeti. Ovi brojni sadržaji zasigurno će upotpuniti Vaš odmor.

Villa je u potpunosti uređena za odmor, relaksaciju i zabavu. Sastoji se od dva apartmana koji su međusobno povezani vanjskim stepenicama. Objekt raspolaže sa tri potpuno opremljene kuhinje, šest spavaćih soba i tri kupaonice. Idealna je za boravak do 14 osoba.  U sklopu kuće nalazi se prostor za zabavu i fitness kao i roštilj idealan za druženja i opuštanje. Dojam gostoljubivosti kući daje moderno uređeni interijer. Osvježenje u vrućim ljetnim danima pružat će Vam atraktivan bazen, te prostrana natkrivena terasa gdje ćete provesti ugodne trenutke u druženju. Ispred kuće je na raspolaganju multifunkcionalno igralište za mali nogomet, koš za košarku, badminton ili odbojku.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Rezervirajte na vrijeme svoj odmor u Villi Nicole i prepustite se odmoru iz snova!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit