Villa Nino Svetog Mihovila 31

Villa Nino nalazi se u mjestu Proložac, u blizini grada Imotskog. Lokacija je idealna za obilazak, istraživanje i upoznavanje brojnih ljepota ovog područja poput 8 prekrasnih jezera Imotske krajine, rijeke Vrljike i slično. Svakako vrijedi posjetiti mjesta Makarske rivijere na kojima se nalaze najljepše plaže ovog dijela Dalmacije kao što su Baška Voda, Brela, Makarska…

Villa je moderno uređena i opremljena. Sastoji se od dvije prostrane jedinice, jedne u prizemlju i druge na prvom katu sa odvojenim vanjskim ulazima. Cijeli objekt ima 6 spavaćih soba i 4 kupaonice. Idealna je za boravak do 12 osoba. U sklopu kuće,  u prizemlju uređen je prostor za fitnes i rekreaciju. Ispred kuće nalazi se natkrivena terasa sa roštiljem za pripremu ukusnih specijaliteta, dječje igralište za najmlađe, te bazen i jacuzzi za osvježenje u vrućim ljetnim danima. Prednost ove kuće je bogatstvo sadržaja za aktivan odmor poput teniskog terena, terena za odbojku i terena za mali nogomet.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Dođite i uživajte u miru i brojnim sadržajima prekrasne Ville Nino!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit