Villa Pepi Medvidovića draga 65

U malom i mirnom mjestu Imotskom smjestila se komforna villa Pepi. Ako ste u potrazi za autentičnim doživljajem prirode, mira i udobnosti, villa Pepi najbolje je rješenje za Vas. Pažljivo osmišljeni detalji ove kuće čine ju savršenim mjestom za odmor i relaksaciju.
Kuća raspolaže sa 5 spavaćih soba, potpuno opremljenom kuhinjom te dnevnim boravkom iz kojeg se pruža pogled na prekrasno prirodno okruženje. U sklopu objekta gosti imaju i besplatno privatno parkiralište i besplatan WiFi.

Osvježenje u vrućim ljetnim danima pružat će Vam atraktivan bazen te prostrana terasa gdje ćete provesti ugodne trenutke u druženju.

Objekt je opremljen svim potrebnim sadržajem za potpuni užitak na Vašem odmoru te Vam garantira opuštajući odmor na mirnom mjestu. Ova atraktivna kuća smjestila se nedaleko od  grada Imotskog, Modrog jezera i ostalih znamenitosti grada te zbog svoje lokacije, blizine mora i svih turističkih atrakcija idealan je za odmor s prijateljima ili obitelji.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Booking resource does not exist. [ID=100]

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit