Villa Pristinus, Makarska – Krstatice Gornji Gudelji 41. Krstatice - Makarska

Čarobna, kamena oaza – Villa Pristinus nalazi se u mirnom i tihom naselju Krstatice – općina Zagvozd. S obzirom na blizinu mora i turističkih atrakcija, ne nedostaje sadržaja za provesti aktivni odmor te upoznati sve ljepote Imotske krajine i Dalmatinske zagore.

Ova prelijepa rezidencija obuhvaća 2 objekta – glavni i pomoćni. Objekti se sastoje od 6 spavaćih soba iz kojih se pruža pogled na bazen i planinu Biokovo, 5 kupaonica, 3 potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka i prekrasnom terasom sa pogledom na netaknutu prirodu. Sve prostorije obuhvaćaju klima-uređaj, TV ravnog ekrana, besplatan WiFi. U okviru objekta na raspolaganju je parking, više vanjskih prostora za blagovanje i relaksaciju, vinski podrum te mnoštvo detalja koje ovu villu čine posebnom. Objekt je opremljen svim potrebnim sadržajem za potpuni užitak na Vašem odmoru te Vam garantira opuštajući odmor u kamenoj oazi koja svojom autentičnošću ostavlja bez daha.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE i ENZZO Rental platforme.

Rezervirajte svoj odmor u Villi Pristinus i prepustite se nezaboravnom odmoru!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit