Villa Viktoria Berinovac 163 B

Villa Viktoria je potpuno nova rustikalna vila smještena u Lokvičićima, nedaleko od grada Imotskog. Prirodno okruženje pruža ovoj Villi posebnu čar, intimu i privatnost. S obzirom na blizinu Makarske rivijere, grada Imotskog te brojnih prirodnih i kulturnih znamenitosti, ne nedostaje sadržaja za provest aktivni odmor te upoznati sve ljepote ovih prostora.

Villa se sastoji od moderno uređenog dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje, tri spavaće sobe, od kojih svaka ima pristup balkonu sa kojeg se pruža pogled na bazen i prirodno okruženje. Objekt također ima tri kupaonice, jedan wc-a i praonicu rublja. Skoro sve prostorije su klimatizirane. U okviru objekta nalaze se brojni dodatni sadržaji veliki vrt s privatnim bazenom, dječjim igralištem, terenom za nogomet i badminton. Ako dolazite s automobilom, možete koristiti privatnu garažu ili veliko privatno parkirno mjesto. Gostima je na raspolaganju objekta mjesto za roštilj gdje mogu uživati u druženju s obitelji i prijateljima.

Gosti ovog objekta imaju mogućnost organiziranja izleta, ekskurzija, Kajak avantura, Rafting avantura, Quad avantura, bicikla i E-bicikla preko turističke agencije PRO PARADISE  i  ENZZO Rental platforme.

Ako tražite savršenu kuću za odmor kako biste proveli opuštajući odmor rezervirajte Villu Viktoriu!

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit