Village House Iva Šapiti 98A

Prekrasna kamena rezidencija za odmor nalazi se u mjestu Poljica Kozička (Šapiti).Na jednom mjestu osjetite i doživite svu čaroliju koju pruža Dalmacija, i Dalmatinska zagora. Mirno i tiho mjesto udaljeno od gradske gužve, užurbanosti će Vam zasigurno pružiti potpunu ugodnost i intimu tijekom boravka.Sama kuća je okružena lijepom, čistom i nedirnutom prirodom, šumama, brdima i sl. Prilikom uređenja vlasnik je pazio na svaki detalj kako u unutrašnjosti objekta tako i izvan njega.Svaki kamen, drvo i ostali prirodni materijali na ovoj kući su ručno obrađivani, te uspješno uklopljeni u estetiku i dovedeni do savršenstva.

Unutrašnjost kuće se sastoji od kuhinje, velikog dnevnog boravka s kaminom, kupatila, wc i dvije komotne spavaće sobe iz kojih se pruža pogled na bazen i okolne prirodne ljepote.Sve prostorije su klimatizirane, opremljene WIFI mrežom, uređajima i aparatima za svakodnevni život i boravak.

Izvan kuće se nalazi veliki bazen iz kojeg se pruža panoramski pogled na okolna mjesta, šumu, brda i sl.Posebnost ove rezidencije je pomoćni objekt, te ljetnikovac sa igraonicom koji se nalazi odmah do glavnog objekta.

U pomoćnom objektu na raspolaganju imate roštilj za spremanje ukusnih jela, te mjesto za  uživanje bilo s obitelji ili prijateljima.Također kuća posjeduje besplatno parkiralište u okviru objekta, te postaja za punjenje Električnih automobila.

Gosti ove rezidencije imaju mogućnost organiziranja raznih turističkih izleta po Nacionalnim parkovima ili parkovima prirode.Osim toga naši gosti imaju na raspolaganju mogućnost organizacije raznih turističkih atrakcija ( Quad motor avanture, Kajak avanture, Zip Line, Rafting, najama automobila, E bicikla i sl.)

Dođite, uživajte,  odmorite se u ovoj prelijepoj Kući za odmor „Iva“, i vjerujte zasigurno ćete se poželjeti opet vratiti.

Učitavanje kalendara...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Ime*:

Email*:

Poruka:

Šetalište Stjepana Radića 23, 21260 Imotski, Hrvatska

+385994500990

Pošalji upit