Luksuzna Villa s bazenom- 330 m2 objekt i 2500 m2 okućnica (prodaja) Slivno 244

Prodaje se novoizgrađena luksuzna kuća smještena je u mirnom mjestu Slivno, nedaleko od grada Imotskog, Vrgorca i Makarske rivijere. Savršen spoj modernog dizajna i prirodnog planinskog okruženja zasigurno će vas ostaviti bez daha. Prilikom dizajniranja ove prostrane kuće vlasnici su pazili na svaki detalj, kako prilikom uređenja interijera tako i eksterijera kuće.
Specifičnost ove kuće je što ima krovni vrt na kojem se nalazi jacuzzi. Iz jacuzzija se pruža pogled na planinu Biokovo, okolna brda i prirodu, koji će Vas zasigurno oduševiti.

Villa Hill Stars sastoji se od 8 spavaćih soba od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i klima uređaj.
Iz svih prostorija ove kuće imate pristup na balkona sa kojeg se pruža pogled na bazen i prirodno okruženje. Prostrana unutrašnjost potpuno je opremljena te pruža sve potrebno za svakodnevni život. Uz prostranu, potpuno opremljenu kuhinju, nalazi se veliki, komotni dnevni boravak i blagovaonica.
Ispred kuće se nalazi veliki privatni bazen na kojem možete uživati i potražiti osvježenje u ljetnim danima. Prednost ovog bazena je da pruža mogućnost grijanja vode, tako da možete čak uživati u predsezoni i posezoni.
Neposredno pokraj bazena nalazi se ljetna kuhinja gdje možete uživati uz roštilj.

Idealno za obiteljski život ili bavljenje turizmom tijekom cijele godine.